Fekete-fehér télen-nyáron

By | 9:38:00 Leave a Comment

Oreo, pingvinek, Chanel logó, sakktábla, pantomímesek vagy akár a Charlie Chaplin filmek... Rengeteg dolog, amit imádunk, fekete-fehérben díszeleg.


A fekete-fehér öltözetnek mindig valami méltóságteljes jelentése van, hiszen a legtöbb ünnepi alkalomkor ilyen színű ruhákat húzunk elő a szekrényünkből.

Mi nagyon bírjuk ezt a stílust, ezért össze is állítottunk egy szettet, amivel tavasszal és nyáron is nyugodtan flangálhattok az utcán, fesztiválokon vagy bárhol máshol. 

Persze ne feledjétek, hogy a fekete-fehér trükköt alapjáraton akár ősszel és télen is, azaz MINDEN évszakban, az év bármelyik napján bevethetitek!

Bárhova is megyünk, ha ezt a két színt variáljuk, egyszerre tűnhetünk majd elegánsnak és divatosnak. A fekete köztudottan elrejti azokat a részeket, ahol egy picivel több van rajtunk a kelleténél. Slankít, és  így bárki bármikor magabiztosabbnak érezheti magát - ezért is szeretjük nagyon. 

Ha a feketét fehérrel kombináljuk, akkor ki is tűnhetünk a tömegből, főleg, ha fűszerezzük egy menő mintával. A geometriai alakzatok optikailag nem nagyítják a testrészeinket - a csíkossal ellentétben.
Sőt, az is mindegy, milyen színű a hajunk vagy szemünk, a fekete és fehér mindenkinek jól áll - ezzel sosem nyúlhatunk mellé!

A mi szettünk az alábbi ruhadarabokból áll:

  • NEW YORKER: papírrepülő mintás fekete Fishbone póló
  • NEW YORKER: geometriai mintás fehér leggings
  • NEW YORKER: fekete espadrille vászoncipő
  • Fekete magassarkú cipő
  • Fekete hajpánt
  • Fekete sál
  • Fekete napszemüveg


Télen különböző sállal, sapikkal, hosszú, prémes csizmákkal és nagykabátokkal kombinálhatjuk a két színt együttesen, ha pedig nyárra szeretnénk még feldobni egy kicsit, egy cuki magassarkú vagy tutyi egy napszemüveggel egyetemben fantasztikus balatoni hangulatot fog nekünk kölcsönözni.

Hiába van itt tehát a nyár, és hiába van itt a szivárványszínek ideje.
Ha te már meguntad őket egy időre, semmi pánik, hiszen itt van a fekete-fehér, ami egyszerű ugyan, de klasszikus, sőt egyszerűen nagyszerű!




Fotók: Nagy Sándor Valentin

Te is fekete-fehérben tolod mostanában? Esetleg szerepelnél következő divatcikkünkben? Küldj egy fotót magadról emailben vagy tweetben a @StarlitMagazinnak!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése