Blogajánló: Leszel a párom?

By | 8:33:00 2 comments
Blog címe: Leszel a párom?
Műfaj: humoros, iskolás szerelem
Elérhetősége a blognak: Link

Halihó!
Ma egy cukorkabombával leplek meg titeket, ugyanis képzeljétek, hogy a szemeim elé került egy nem rég nyílt blog, ami zöldben és rózsaszínben pompázik. Igen, tudom! Az egész édes és cuki! Már ezért megéri ellátogatni ide, de a tartalomról még szó sem esett, pedig, ha tudnátok, már szaladnátok is megnézni!

Leszel a párom?
Fejezetek száma: 1+Prológus
Történet: elkezdett.

Részlet: „― Huh, most inkább gyorsan kibököm ― ideges volt, de még mennyire, és ez tetszett. Védtelennek és esetlennek tűnt., mintha nem is az iskola macsója állt volna előttem, hanem egy kisfiú, aki az anyukájától kért pénzt csokira. ― Leszel a párom?
   Az első, amire gondoltam, hogy biztosan rosszul hallottam, majd arra, hogy Erick megbolondult. Végül nem tudtam máshogy reagálni: képébe röhögtem. A nevetésemre szerintem még a körülöttünk szálló sirályok is odanéztek. Erick, nem igazán egy ilyen reakcióra számított.
   ― Erick, Te most komolyan megkérdezted, hogy lennék-e a barátnőd? ― Még mindig nevettem. Most ezt komolyan gondolta? Vagy ez valami kandi-kamerás vicc akart lenni? ― Holloway, ha eddig nem vetted volna észre: nem igazán csíplek.”

Röviden a történet: Általában, ha egy lány megcsókol egy isteni kinézetű tizenhét éves fiút, akkor majd ki csattan a boldogságtól, kivéve Holly Cook. Ez a lány egy egészen más téma. Mikor egy buli folytán véletlenül lesmárolta a gimnázium sztárját, Ericket, az élete fenekestül felfordult. Ő egyáltalán nem élvezte a nyálcserét, sőt legszívesebben el is felejtené. De végül a dolgok odáig bonyolódnak, hogy Holly azon kapta magát, hogy Erick barátnője - és nem élvezi. Vajon miért van azzal a fiúval, akit valójában rühell és visszataszítónak tart a személyisége miatt? És milyen hatással van ez Holly igazi szerelmére?

„Ne várjatok nagy szerelmes történetet, itt nincsen nyalizás. Amit viszont biztosítani tudok: humor, cinizmus és rengeteg meglepő szituáció. Ez nem az a szokványos tini sztori.” – az író

Komolyan mondom egy fejezet elérhető és tényleg tele van cinizmussal, Holly-t az első pillanattól ezért lehet szeretni, komolyan mondom, imádom a karakterét, erős és vicces!
Az édes és mesés design, valamint a helyes főszereplő pasi, Holly különleges viselkedése, mind - mind egyedi és mégsem, hiszen mindenki látott már ilyet, nemde? Persze, annyi különbséggel, hogy itt átjön minden kis vicc és szarkazmus, abszurditás és nevetséges szituáció.

 Ha valaki egy humoros, kicsit zűrös tini történetre vágyik, hát megtalálta! Irány olvasni!

2 megjegyzés: Leave Your Comments