MINDEN PILLANATBAN, TÖRTÉNIK VALAMI!

By | 13:16:00 Leave a Comment
Van minden pillanatban valami varázslat. Olyan nincs, hogy nem történik semmi. Ne csak azt hidd el amit pont most látsz hiszen tudod te is, hogy minden pillanatban történik valami csoda. Ahogyan azt is tudod, hogy születnek és halnak meg dolgok és emberek. Ez az élet rendje.

De akkor már azt is érted, hogy miért hiszen most ezt olvasod most is történik valami és ahogyan leírom, hogy mosolyogj talán éppen mosolyogsz is. Vagy azt mondom hé nevess picit magadon. Otthon ülsz és azon tűnődsz vajon miért nem történik semmi érdemleges most? Relatív mi számodra az érdemleges!?

Kedvesem, gondold át mi mennyire fontos az életedben. Gondold át és most engedd is el. Csak legyél itt a MOSTBAN ne azon filózz jaj mi lesz holnap mi lesz 2 perc múlva és mi lesz ezzel a perccel ? Ezzel a pillanattal... nézd csak egy madár most szállt el feletted, egy kislány most fogta meg az édesanyja kezét.
Egy szerelmespár most mondta ki az igen és még sorolhatnám. Még, hogy nem történik semmi! Hopp, nézz oda egy kishangya ott halad el pont. Gondoltad volna, hogy ez most történik? Nem, mert csak nézel de nem látsz. Nézz a dolgok mögé. Lásd milyen szép dolgok vannak.. csak nézd.

Az égen a csillagokat vagy nappal a felhőket ahogy mennek olyan nyugalmat árasztanak és azt mutatják, hogy igen ÉLSZ. Ahogy a szellő átlibben az arcodon és beszippantod az éjjeli levegőt az orrodon át közben a hajad ahogy fúj a szél az arcodba libben eltűröd lassan és nézd csak mennyi minden történt. smile hangulatjel 
Érezz. smile hangulatjel 
Merj érezni!
Jók a falak valamire de olyan falaid legyenek amelyek nem nyomják el a napot hanem átengedik a fényt amely be engedi a hullócsillagokat, hogy az életedbe érkezzenek amely a hold fényét beengedi a szívedbe. Ha ezek a falak magasak, hogyan is várhatod el, hogy bárki is megmássza azokat? Tulajdonképpen te döntöd el kinek adsz létrát avagy ki az aki tud átlépni a falon ha átlátszó és fényes.

De ezt te szabályozod hiszen ez a Te világod. Ott abban a pillanatban vagy MOST döntsd el, hogy milyen legyen az a védelmi fal. Nézd csak ismét történt valami ! Itt vagy és elolvastad a mai írásom!

Szeretettel :)
Klajkó Szandra LélekLazító
www.facebook.com/LélekLazító

smile hangulatj

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése