A csütörtöki nap hírei

By | 11:06:00 Leave a Comment

Íme pár fontosabb hír a ami napról:

Kiesett a Newcastle



A nagymúltú csapat 2009 után másodszor volt kénytelen búcsúzni a Premier League küzdelmeitől. A csapat sorsát pont az ősi rivális Sunderland pecsételte meg, hiszen 3-0-ás győzelmükkel a Championshipbe küldték a Szarkákat. A csapat játékosai le vannak súlytva, de remélik, csakúgy, mint anno 2009-ben, most is azonnal vissza tudnak majd jutni. 


Nagy az öröm viszont a Spurs háza táján, hiszen a gárda 2021-ig hosszabbított a sikeredzővel Mauricio Pochettinoval. Idén rengeteg angol fiatallal, saját neveléssel sokáig a bajnoki címért is versenyben voltak, de sajnos ez nem sikerült. Azonban a második hely is kiváló, hiszen hosszú idő után BL induló lesz a csapat. 





Még el sem kezdődött az átigazolási szezon, de a Bundesliga csapatai már beindultak. A Borussia Dortmund csapata szerződtette a Stade Rennes 18 éves fiatalját, Ousmane Dembélét. Az idény felfedezettje már 12 gólt lőtt a debütáló szezonjában, ami egy nagyon jó ajánlólevélnek tűnik számára. Okos igazolás lehet a francia fiú, hiszen nagyon fiatal, robbanékony és rendkívül gólérzékeny.




Borzasztó lejtmenetben van az Everton! 

Legutóbb is 3-0-ára veszítettek a kiesőjelölt Sunderland ellen, és valószínűleg ez volt az utolsó csepp a pohárban, ugyanis ma reggel menesztették a spanyol menedzsert. Igaz, hogy az FA Kupában az elődöntőig meneteltek, de a bajnokságban történetük legrosszabb szezonját futják. Angol lapértesülések szerint az Ajaxot épp elhagyó Frank De Boer lehet az utódja Marrineznek, mi mindenesetre kiváncsiak lennénk erre.

 Ne felejtsetek el kommentelni vagy tweetelni a @StarlitSPORT-nak!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése