A fekete-fehér az új divat

By | 10:52:00 Leave a Comment


Mostanában észrevettem magamon  hogy állandóan csak fekete és fehér árnyalatait hordom. Bármennyire is közeledik a nyár, és annyi színes ruhát látok a boltban, egyszerűen nem nyúlok hozzájuk. Ezt nem csak magamon, hanem a körülettem lévő embereken is felfedeztem. A 15-30 éves nők nem nagyon öltözködnek színes ruhába, nem nagyon  vesznek fel zöld felsőt piros nadrággal, de a 60 év felettiek annál inkább. Sokszor olyanokat látok, hogy eláll a szavam. Egy fekete, illetve fehér ruhadarabot sem látok rajtuk.

Miért lehet ez?




1. Mert alapdarabok


Igen, annyi biztos, hogy a fekete-fehér kombináció mindig alapdarabnak fog számítani mind a nők, mind a férfiak ruhatárában. Egy egyszerű fekete nadrágot könnyedén fel lehet venni egy fehér felsővel és cipővel, ami igenis nézhet ki jól, bármennyire is tűnik egyszerűnek.






2. Mert mindenhez passzolnak


Az biztos, hogy ha fel akarsz venni egy sárga felsőt, akkor nyugodtan választhatod hozzá a feketét vagy a fehéret, mert biztosan jól fog kinézni vele.







3. Mert divatosak


Szó mi szó, igenis nagyon divatos ha csak ezt a két színt hordod. Egyszerre sugallod azt hogy egyszerű, de azt is hogy sokat foglalkoztál  a kinézeteddel.  Mindenki kedvelni fogja az öltözetedet, és ha még valami arany vagy valami más színű kiegészítőt veszel fel hozzá, még jobb lesz az összhatás!











Ha tetszett ez a cikk, és tudtam segíteni akkor mindenképp iratkozzatok fel, és ne felejtsétek el lájkolni a Facebook oldalunkat!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése