Blogajánló: Feljegyzések

By | 13:05:00 Leave a Comment
Blog címe: Feljegyzések
Műfaj: Humoros, romantikus történet
Elérhetősége a blognak:  Link

Kedves olvasók!
Először is tudnotok kell rólam, hogy nemsokára betöltöm a 21. életévem, lassan 8 éve veszek részt a blogger világban, rengeteg történetet kezdtem el,- valamit befejeztem, valamit nem,-volt olyan, amibe csak később vágtam bele, de megérte. Szeretek írni, még ha hobbi szinten is. Nem tartom magam őstehetségnek, viszont felismerem, ha egy jó blogra tévedek, így gondolván, miért is ne, kihasználom, hogy a Starlit Magazinnak van ilyen lehetősége, és írók pár blogajánlót. Ennyit rólam, foglalkozzunk is a Feljegyzések című gyönyörűséggel.


A blog kinézete egyszerűen mesés, minden sárga, zöldes árnyalatokban játszik, már ezért megéri ellátogatni ide. Annyira szépen van megszerkesztve, egyszerű és gyönyörű, az évszakok színei jól mutatnak együtt.  Semmi sincs túldíszítve, a fejléc beleolvad a háttérbe, mintha mindig is ott lett volna a helye. Nem azért van ott, hogy feldobja a blogot,  hanem, hogy a négy évszakra utaló elemeket: őszi lombhullatókat, téli hópelyheket, zöld leveleket és a jókedvet idéző nyári napsütést egyszerre ábrázolja.

Az oldalon két befejezett, valamint egy új, elkezdett történet található. Mindezek évszakhoz kötöttek, a nyár és a tél kipipálva, most olvashatjuk a tavaszt, így ha nem nagy gond, mindegyikről külön írnék nektek, mert egy kalap alatt tényleg csak annyit tudok mondani, hogy csodálatosak, és örülök, hogy elolvashattam az összes bejegyzést a blogon.

Nyár
Fejezetek száma: 20+1
Történet: befejezett.
Részlet: „Hm Szöszi, ez egy meglehetősen szép darab – pörgette meg mutatóujján az egyik piros, csipke bugyimat.
- Azonnal tedd le! – förmedtem rá és már reflexszerűen megindultam felé, mikor a szikszalag emlékeztetett arra, hogy nem mehetek oda.
- Gyere és vedd el te! – provokált szemtelen mosollyal az arcán.
- Akkora seggfej vagy!”

Röviden a történet: Ashton Daryl Sawyer egy átlagos lány, kevésbé átlagos névvel. Egész életében fiúnak gondolták, míg meg nem látták őt. Gyönyörű szőke haja ismertetőjelnek számított, míg magabiztossága ragyogóvá varázsolta. Soha nem volt nagyképű, egyszerűen csak megtanulta elfogadni a saját testét, ezt pedig csak becsülni lehetett benne. Egész életében a szőke hercegre várt fehér lovon, hitt az igaz szerelemben, a Nagy Ő-ben, mégis, mikor elindul nyári munkájára, s a neve alapján a szexi, nagyszájú David Hamiltonnal kap egy kabint a hajón, rá kell jönnie, hogy a vonzalom mindennél fontosabb, még a Nagy Ő-nél is. Ezt be kell látnia. Egész munkaideje alatt ezt a fiút fogja bámulni, vele kell osztoznia mindenen, még a Törökországban átélt élményein is, hiszen a legtöbbet a fiú tette csodálatossá. Ezt pedig megosztja a blogját követő emberekkel is, így kezdődik el a történet, ami igazi nyári élménnyel szolgál az olvasóknak.

A történetben szerepet kap a szenvedély, a szeretet, szerelem, de az önértékelés is. Ashton, vagyis Szöszi nem volt tökéletes karakter, kicsit teltebb volt, hibázott, ahol tudott, nem is törekedett a kiválóra, ő csak szerette volna élni az életét, szórakozással, barátokkal, Daviddel. A nyári kalandjuk leírásába bárki bele tudja élni magát, végig olyan érzésem volt, mintha velem is megtörténhetne mindez, a munkahelyemen David fog várni, maga a tökéletesség, engem kezd el becézgetni és szívatni, én pedig rájövök, hogy az a vonzalom, amit érzek elég, nem érdekel a szerelem, csak a kémia kettőnk között.

Megéri elolvasnia mindenkinek, aki egy kis szünidei kikapcsolódásra vágyik. Gyorsan olvasható, mire észbe kapsz már a végére is érsz, utána pedig csak mosolyogni tudsz majd, hogy igen, neked is bele kell vágnod egy nyári kalandba, mert mire lenne jó bent ücsörögni, ha kint David is várhat?

Tél
Fejezetek száma: 17
Történet: befejezett.
Részlet: „… megeresztett felém egy elképesztően kihívó mosolyt.
Srácok, én azt a mosolyt nem tudom leírni. Egyszerre volt vagány, megsemmisítő, eszméletlenül cuki, flörtölő és beképzelt. Rengeteg dolgot hallottam már a macsó olasz pasikról, de egészen eddig fogalmam sem volt arról, hogy mégis miért vannak oda az olasz srácokért a lányok. Hát ez a mosoly határozottan megmagyarázta, ugyanis hiába voltam teljesen immunis Theo-val kapcsolatban, a lábam is beleremegett a srác vigyorába. A fiú ezzel persze tökéletesen tisztában volt, így végső megsemmisítés gyanánt még kacsintott is egyet.
- Az biztos, hogy Szabival jóban lesztek – forgattam meg a szememet.”

Először is kérlek titeket, adjatok nekem öt sort az ömlengésre, mert e nélkül nem bírom megírni a történethez az ajánlót. Szóval! Ez a történet annyira fenomenális! Én komolyan nem bírtam elszakadni tőle, ha pedig muszáj volt, az járt a fejemben, mi történhet a folytatásban. Hanna szerethető, de elképesztően buta tetteket hajt végre, nem tetszett a meggondolatlansága, mégis emberivé, kézzelfoghatóvá vált az olvasók számára,  számomra. Míg Theo aranyos volt, jó pasi, de nem az esetem. Kicsit jófiú, kicsit nem, mégsem éreztem, hogy igen, nekem ő kell! Ellenben Szabi… Ahh… Azt hiszem szerelmes lettem. Téli történet, nyáron, nem érdekel. Komolyan annyira édes volt, szexi, helyes, macsó, kedves, szerethető… Jó be kell fognom, mert ez nem öt sor lett… De kérlek titeket nyissátok meg ezt a blogot és olvassátok el a történetet, mert imádni fogjátok! Itt mind a két lánycsapat megkapja a kedvencét, Theo és Szabi személyében.

Na, leállítottam magam. Akkor lássuk.

Röviden a történet: Ismeritek azt az érzést, mikor a legjobb barátotok a legdögösebb és legmacsóbb fiú körülöttetek? Mindenkitől félt, még saját magától is? Ha nem, akkor itt az ideje megismernetek. Ha igen… Akkor kérlek, adjatok tanácsot!
Hanna imádja, hogy különlegesnek érezheti magát Szabi mellett, míg az olasz srác, Theo megnyugtatja, bátorítja, hogy igenis kell valakinek, mint nő. Mégis, miként lehetne választani kettejük között? Theo szenvedélye és napbarnított bőre mindenkit lehengerel, míg Szabi piszkos szőke haja, gyönyörű zöld szeme, édes mosolya kit ne kápráztatna el? Így van vele Hanna is, ezért megosztja mindennapjait a blogján, talán felismerést lel soraiban, hogyan tudna zöld ágra vergődni a két srác között. Bár mindenki tudja, hogy soha nem is volt választási lehetősége… Még ő is.

Kedvenc részletem: „- Nem kell ennyire meglepődni. Szerinted, ha nem adnám elő néha a jófiút, ennyi csajom lenne?
- Cuki vagy – borzoltam össze a haját, mire persze elkapta a kezemet.
- Cuki? Ez most komoly? Cuki a palotapincsi… – háborodott fel azonnal a jelzőn.”


Tavasz
Fejezetek száma: 3
Történet: elkezdett.
Részlet: „- Most valami borotvareklámot forgatunk, hogy a lábaimat mutogatjuk? - érkezik epés kérdésem.
- Ugyan baba, tegnap még örömmel terpesztettél – nyögi be egy sajnos korántsem ismeretlen személy.”

Röviden a történet: Van úgy, hogy az ember élete megváltozik. Új helyre költözik, új iskolába megy, vagy csak egyszerűen új emberekkel ismerkedik meg. Aztán van olyan is, mikor a változás mindössze egy enyhe kifejezés mert egyszer csak az egész világod a feje tetejére áll. Ilyen például az, ha a rég nem látott apád minden előzmény nélkül beállít hozzád, majd közli, hogy néhány hét erejéig a világsztár ikertestvéred bőrébe kellene bújnod. A baj pedig köztudottan mindig csőstül jön. Jelen esetben Drew Williamsestől...

Három fejezet található a Tavasz című történetből, de már most elkönyvelem, hogy kicsit sem lesz unalmas. Itt egy egyszerű történetet olvashatunk Drew és Roxie összecsiszolódásáról. Hiszen mi más hozhatna jobban össze két fiatalt, mint a színlelt romantika? Ha nem is az, majd a szenvedély…




Mind a három történetet megéri elolvasni, remek kikapcsolódásul szolgál mindenki számára, mellesleg az írónőt érdemes dicsérni, hiszen megérdemli. Nagyon jó szórakozást kívánok minden kedves olvasó számára! Remélem nem csak engem varázsolt el a blog.







Nektek, hogy tetszik a blog?
Írjátokmeg kommentben, és kövessétek a Starlit webmagazint Facebookon és Twitteren is!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése