Ötletek amik sose valósultak meg (és lehet sose fognak)

By | 8:38:00 Leave a Comment
Sziasztok!
Minden írónak vannak olyan ötletei, amit valamilyen oknál fogva sose vetett papírra. Nos, nekem is van pár ilyenem, amiket úgy gondoltam megosztok veletek, hátha valaki merít belőle ihletet.



1, Kosarasok háborúja
A történet ott kezdődött, hogy évzáró után minden gyerek rohan gyorsan hazafelé, így tesz a mi főszereplőnk is, annyi különbséggel, hogy ő és a barátai később találkoznak. Ám a kosárpályán már van egy srác, akivel elkezdenek beszélgetni. Viszont az egyik barátjuk nem jön el a találkára ezért a keresésére indulnak. 


2, Játszóház
A történet egy másodikos lány szemszögéből íródik, akinek a szülei meghaltak és a 17 éves bátyja neveli őt. A lány szemszögéből ismerjük meg a fiú rossz döntéseit, a különböző barátnőit, stb., de közbe a kislány az ő véleményét is kifejti a dolgokról, persze úgy, mint egy másodikos.


3, 3 srác és 1 lány
Nem, ez nem egy szerelmes történet! (Bár azt is ki lehet belőle hozni). Az egész lényege, hogy három fiú és egy lány alapítanak egy bandát és együtt lógnak, de nem remélnek sokat ettől az egésztől, csak jól érzik magukat.


4, Mi lett volna?
Itt a főszereplőnek már megvan a tökéletes élete, van munkája, családja, egyszóval boldog, de mindig visszagondol arra, hogy mi lett volna, ha ő máshogy viselkedik az iskolában, egyetemen, munkahelyén, egyszóval elagyal azon, amin sokan el szoktunk.

Remélem merítettetek egy kicsi ötletet, vagy ha nem, akkor jót mosolyogtatok rajtam. Írjátok meg kommentbe, hogy melyik ötlet mozgatta meg legjobban a fantáziátokat.

Puszi: Rowena

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése