Sorozatajánló: Westworld - Fiúknak és lányoknak egyaránt!

By | 1:48:00 Leave a Comment
Westworld


Leírás:
Az HBO nagyszabású sorozata a science-fiction, a western és az akciófilm elemeit ötvözi, a mesterséges értelem hajnalán játszódik, és a bűnbeesés evolúcióját mutatja be. A történet Michael Crichton kultikus fantasztikus filmjének, a Feltámad a vadnyugatnak az újragondolása. A tíz részből álló széria egy vadnyugati kalandparkban játszódik, ahol a látogatók a legsötétebb vágyaikat is kiélhetik android ellenfeleiken. Egy végzetes hiba következtében azonban elszabadul a pokol.


Aki szereti a vadnyugatot, annak kötelező! Aki szereti a mesterséges intelligenciával létrehozott embereket, itt a helye. Nem utolsósorban, aki kedveli az ármányokat, a cselszövéseket, na meg a rejtélyeket, akkor nem hagyhatja ki ezt a sorozatot.

A párom szerette volna megnézni – én meg imádom a sorozatokat – szóval rászántam magam, legyen: megnézem vele. Köszönöm neki, hogy megtettem! Ugyanis leemelem a kalapom az írók és a rendezők előtt. Durván jó ez a sorozat.

Maga a történet alapja megvan a leírásban, csakhogy kapunk egy titkot, egy halott tulajdonost és innen mindenki azon izgul, miként omlik össze a kalandpark, hiszen ha valaki intelligenciával áld meg egy robotot, ott jó nem sülhet ki, nemde? Itt is ez történik.

Mellesleg a szereplőgárdán csak tátogtam. Hahó! Edd Harris, Ben Barnes, James Marsden, Luke Hemsworth… és nem hagyhatjuk ki – Hannibált - Sir Anthony Hopkinst. Ez az ember, csak rám hozza a frászt, vagy rátok is? Ijesztő!

Az egész sorozat össz-vissz 10 részes, amiben nagyon jó színészek mutatják meg a tehetségüket. Büszke lehet az HBO erre a sorozatára is. Méltó a társaihoz, mint a Trónok harca, vagy a Szex és New York (ha témában nem is egyeznek, a népszerűségükben egymást pipálják le).  

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése