A sportcipők varázsában

By | 9:16:00 Leave a Comment


Bizonyára már mindenki észrevehette, hogy egyre divatosabb a sportcipő, mind a férfiak mind a nők körében. Nem most nem az egyszerű Converse-ről beszélek,vagy a Vans cipőről, hanem sokkal inkább olyanokról, amiket futáshoz, vagy más sportokhoz is lehet használni.

Most szeretnék öt cipő fajtát bemutatni nőknek, amik szinte mindenhez illenek, és tökéletesek egy hétköznapi szetthez!


1.PUMA SEUDE ROSE HOMME


Ez a cipő fajta, főleg ebben a színben igazán csajos hatást kelt.A talpa nem túl magas, de mégis van ami jó hiszen megtartja a lábat, és még magasít is. Az egész cipő fejet velúr borítja ami kicsit elegánsabb hatást kelt, de esős időben nem ajánlott felvenni, mert lehetséges hogy komoly kárt okoz a cipőben.
Nem túl magas  a szára, de nyugodtan fel lehet venni bokazoknival, így nem fogja fel sérteni a sarkunkat, és ha unalmasnak tartjuk a szettet, akkor fel lehet venni hozzá egy bokaláncot mint a képen.




2. NIKE AIR FORCE 1 07

Tudom, már sokan ismerik ezt, és lehet hogy már annyit láttátok mások lábán, hogy már meg is utáltátok, és egyáltalán nem tartjátok divatosnak. Pedig egyértelműen az. persze most nem a kíni koppincsokra gondolok, amiken a pipa fordítva van, vagy a felirat, és csúnyán van össze ragasztva hanem az eredetire.
Ugye az air force-ból van magas szárú, illetve rövid szárú. Nekem, személy szerint a rövidebb szárú sokkal jobban bejön, de a hosszú is nagyon jó cipő.
Egyetlen hátrányaként a színét tudom elmondani, hiszen fehér, ezért könnyen össze koszolódik és hamar meglátszik rajta bármilyen sérülés is.



3. NIKE ROSHE ONE

Ismét egy újabb Nike termék, ami már kicsit sportosabb mint a többi. Amikor először megláttam egyből az jutott eszembe, hogy ez tuti futó cipő, és hátigazam is lett. Ez eredetileg egy rosher run, tehát a roshe fajtákból is futó cipő,de mégsem futókon látom a legtöbbet, hanem hétköznapi viseletként. Először furcsálltam, de ahogy egyre többet láttam egyre jobban megtetszett, és rájöttem hogy nagyon is jól néz ki. Akár egy farmerrel, akár egy szoknyával is.
Az egész talpa meg van emelve,d e hátul jobban így sokkal kényelmesebb és szebb hatást is kelt.
Hátrányaként csupán annyit tudok mondani, hogy kicsit vékony az anyaga és könnyen elszakad.



4. NEW BALANCE 574

Sokáig nem tudtam mi a neve a cipőnek, mert ugye magán a darabon csupán egy nagy N betű van, de múltkor megkérdeztem egy lányt a suliban, akinek van vagy 4 különböző darabja, így találtam meg.
Nincs még annyira elterjedve, hiszen a cég inkább a futó illetve a túrázó cipőket/bakancsokat preferálja.
Ennek is kissé magasított a talpa, de kinézetileg mindegyiknél jobban hasonlít edzőcipőhöz, bár ez is velúr kívül, szóval erre is nagyon kell vigyázni.



5. ADIDAS SUPERSTAR

Igen ez az a cipő ami mindenkinek a könyökén jön ki már és szinte minden második emberen ezt látod. De ne felejtsük el, hogy az adidas superstar-nak többféle változata van, ezért ha tetszik, mer hát valljuk be őszintén igenis jól néz ki , nem kell a mindenki által agyonhasznált fekete illetve fehér típusút választanod, hanem más színt esetleg régebbi kiadást. Nekem egy kétezres évek eleji példány van , fehér és baba kék és imádom. Nagyon kényelmes, és mindennel fel lehet venni.




Ha kedvet kaptál, hogy bármelyik cipő fajtát kipróbáld, akkor kommentelj és mindenképp lájkolj minket Facebookon!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése