BEMUTATJUK: 11.22.63 - James Franco és az időutazás

By | 7:42:00 Leave a Comment



2016. február 15.-én került vetítésre az Egyesült Államokban a Stephen King könyvéből készült thriller, a 11.22.63.

A sorozat Mini-Szériaként van titulálva az IMDb oldalán, de a történet miatt szívesen néznénk több évadot is belőle. 

A történet főhőse Jake Epping(James Franco), egy harmincas éveiben lévő férfi, aki angoltanárként dolgozik egy kisvárosban. Egy napon haldokló barátjától hall egy különös titkot: Al(Chris Cooper) tudja, hogyan lehet visszamenni a múltba és megváltoztatni a jövőt. Arra kéri Jake-et, hogy előzze meg az amerikai és a világtörténelem egyik legfontosabb eseményét: azt, hogy Lee Harvey Oswald megölje John F. Kennedy elnököt. Erre utal a regény címe is: 1963. november 22-ére, a gyilkosság dátumára.

Az időutazásnak egyetlen komoly hátulütője van: ha Jake visszatér, majd valamiért újra visszamegy a múltba, visszaállnak az eredeti körülmények, vagyis olyan, mintha beavatkozása meg sem történt volna.

Jake főpróbát akar tartani, mielőtt visszamegy 1963-ba. Felveszi a James Amberson nevet és visszamegy 1958-ba, amikor is az iskolája pedellusának családját kiirtotta az apa. Jake célja, hogy megakadályozza a gyilkosságot és megmentse a családot. Kezdetét veszik a bonyodalmak: szerelem, egy bosszúra éhes férj felbukkanása és gyilkosságok. Jake egyre kevésbé tudja eldönteni, áldja-e vagy átkozza barátját azért, amiért rábeszélte az időutazásra.


Amennyiben kedvet kaptatok a sorozathoz, megtekinthetitek online ide kattintva.

Ne felejtsetek el kommentelni vagy tweetelni nekünk a @StarlitMagazin-on!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése