BEMUTATJUK: After Romeo

By | 5:56:00 Leave a Comment

Az After Romeo egy Los Angeles-ből származó négytagú pop és EDM banda.
2013 elején alakultak meg, de már előtte is régóta barátok voltak. Ez az, ami az "AR"-t egy kicsit megkülönbözteti a többi együttestől.

Őket nem összerakták, hanem csak összeálltak, hogy mindent megtehessenek majd együtt a rajongóikért.

Az első és legfontosabb dolog, amiért szerethetik őket, az az, hogy hihetetlenül tehetségesek. Mi a második ok? Eredeti és egyedi, amit csinálnak.

Vessünk egy pillantást arra, hogy kik is ők valójában!

Hol is kezdődött minden?

Hárman a srácok közül már korábban egy másik bandában, a Varsity FanClub-ban, "VFC"-ben is együtt énekeltek. A csapat eredetileg is öt tagból állt - Drew Ryan Scott, Jayk Purdy, David Lei Brandt, Bobby Edner és Thomas Fiss. Később viszont TC Carter belépett Thomas Fiss helyére.
A fiúcsapat a Capital Recordsnál volt leszerződve, és elég sikeresek voltak, hiszen Európa-szerte is turnéztak. Sajnos, miután a fiúk külön utukra mentek, a VFC-nek vége lett, de az After Romeo elkezdett megszületni!

Drew, Jayk és TC nem akarta, hogy ez legyen a karrierjük vége, így hát amikor TC bemutatta a többieknek egy gyermekkori barátját, Blake English-t, és amikor Drew találkozott Devin Fox-szal - aki valójában 2015-ben elhagyta az After Romeót -, úgy döntöttek, elkezdenek együtt egy új bandát.

A nevük mögött

Azonnal az "After Romeo" (Rómeó után) nevet választották maguknak, mert a rajongóikkal, akik Julieteknek és Bromeóknak hívják magukat, egy olyan erős kapcsolatot szerettek volna létrehozni, amilyen Rómeó és Júlia kapcsolata volt. Milyen édesek!
Valóban nagyon közel állnak a srácok a fanokhoz: nemcsak a közösségi oldalaikon tartják velük a kapcsolatot, hanem a koncertjeiken is mindig kiválasztanak egy-egy Júliát, akiknek aztán elszerenádozzák gyönyörű "Song About You" című dalukat.

Van egy Street Team-jük is, ami rengeteg rajongójukból áll világszerte. Bárki csatlakozhat ehhez az ST-hez, aki szeretne segíteni a srácoknak rajongótáboruk növelésében.

A zenéjük

Más szupersztárokhoz hasonlóan ők is a YouTube-on kezdték karrierjüket. Feldolgozásokat készítettek híres nótákról és vicces "10 dolog" videókat is készítettek csatornájukra.
Debütáló kislemezük, a "Free Fall" 2013.május 1-jén jelent meg. Ehhez egy videoklipet is forgattak, majd ugyanebben az évben második, Save Some Snow című dalukhoz is, amiben Acacia Brinley vendégszerepelt.
Harmadik kislemezük a "Love On Lock" (LOL) volt, melyet David Lehre rendezett. Később egy EP-t is kiadtak ugyanezzel a címmel.
"Where The People Go", a legutóbbi kislemezük a VEVO-n már több mint fél éve debütált, most pedig bejelentették "Good Things" és "Convenience" című daluk megjelenését.



Ők maguk írják a saját dalaikat, de nemcsak írnak és énekelnek - táncolni is tudnak! Majdnem mindegyik nótájukhoz van egy fantasztikus koreográfiájuk, melyeket rendszerint Blake vagy TC tanít be a többieknek, hiszen ők már majdnem profin táncolnak.

Amiért ők igazi Rómeók

Ők nemcsak egy banda tagjai, hanem négy segítőkész és melegszívű srác, akik hatalmas erejüket arra használják, hogy a világot még szebbé tegyék.

2014-ben a Bully Proof Turné vezető fellépői voltak, melynek keretében iskolákat látogattak meg az USÁ-ban, és éneklésen kívül örömet is szereztek a gyerekeknek azzal, hogy felhívták a figyelmet az erőszak elleni harcra. Meséltek nekik olyan sztorikat, amik velük történt meg ugyanannyi idősen.
Emellett PETA2 hősök is. Összeálltak a szervezettel, hogy kóborállatoknak nyújthassanak segítséget.

"Nincs ok arra, hogy támogassuk a tenyésztőket, akik minden áldott nap új állatokat hoznak a világra"- mondta Blake.

Egytől egyig


Drew Ryan Scott a csapat legnagyobb dalszövegírója, aki zene körül nőtt fel, és már 5 éves kora óta énekel. Nemcsak az AR-nak ír dalokat, hanem már a VFC-nek is ő írta a legtöbb nótáit, ezenkívül számtalan híres művésznek, mint például Selena Gomez, Miley Cyrus, Jonas Brothers, és K-pop bandáknak is, mint az EXO vagy a VIXX. Drew még Sterling Knight dublőrjeként is ismert, ugyanis a "Starstruck" (Randiztam egy sztárral) című Disney-showban ő volt az, aki Sterling énekhangjaként szólalt meg.


TC Carter egy énekes-színész-modell, aki kisebb szerepek erejéig még a Disney és Nickelodeon sorozataiban is feltűnt - például "iCarly", "Indul a risza". Tud rappelni, énekelni, táncolni, beatboxolni, és még egy saját divatblogja is van, a Street23Fashion, amit a legjobb barátjával, Michelle DeFraites-cel vezet.


Blake English már 12 évesen egy profi koreográfus volt, ezért számtalan dalhoz ő tanítja be a koreográfiát a többi fiúnak. Tud zongorázni, táncolni és dalokat is ír. Maximalista, ezért mindig a tökéletességre törekszik munkája során. Úgy érzi, a legfontosabb dolog, amit az embereknek mindenképpen kellene tudniuk róla, az az, hogy megőrül a macskákért és Lady Gagáért.


Végül, de nem utolsó sorban, Jayk Purdy a csapat humorheroldja, sportembere és "közösségi menedzsere". Gyermekként gyakran kosarazott, de csak addig, amíg a sport felett át nem vette az irányítást a zene iránti szeretete. Kiváló stílusérzéke van, és ő is tud táncolni.

Alig várjuk, hogy még többet hallhassunk erről a négy kedves srácról!

Te is a srácok egyik Julietje vagy Bromeója vagy? Ne felejts el kommentelni vagy tweetelni nekünk a @StarlitMagazin-on!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése