Döbbenet az Old Traffordon

By | 8:12:00 1 comment

Percekkel a Manchester United Bournemouth elleni meccse előtt a biztonságiak a stadion két oldaláról evakuálták a szurkolókat.

A szezonban ez lett volna az utolsó Premier League összecsapás, de az őrök szerint a biztonság sokkal fontosabb volt.

Nem lehetett tudni, mi az oka a rajongók kiterelésének, ezért a feszültség is egyre növekedett az Old Traffordon. Michael Carricket és más játékosokat is láthattunk, ahogy kétségbeesetten telefonálnak, miután kutyákat vezettek végig a lelátókon, hogy kiszagolhassák az esetleg elhelyezett bombákat.

Később kiderült, hogy az észak-nyugati sarokban egy gyanús csomagot találtak, aminek kivizsgálását a rendőrök már el is kezdték.

Először  azt nyilatkozták a biztonságiak, csupán 45 percet fog késlekedni a meccs kezdése, de pár perccel később a klub és a Premier League bejelentette az elhalasztást. Az incidens a  „vörös kód üzemeltetése” jelzőt kapta.


Egyenlőre nem lehetett senki biztos abban, hogy máshol találhattak-e volna csomagot vagy bombát, így a legjobb döntés volt a meccset elhalasztani. A Bournemouth szurkolóin leginkább az látszott, hogy csalódottak emiatt, hisz nagyon sokat kellett utazniuk Manchesterbe a mai nap folyamán, de a biztonsági intézkedéseknek fontosságát senki sem kérdőjelezhette meg.

Gratulálunk a személyzetnek a nyugodtan, higgadtan és eredményesen végrehajtott evakuáláshoz!


A csomagról mindennemű információ még ismeretlen, de amint megtudunk valamit, értesíteni fogunk benneteket.

Ti mit szóltok ehhez az esethez? Megrémisztett benneteket, ami Manchesterben történt? Várjuk véleményeteket kommentben vagy tweeteljetek a @StarlitMagazin vagy @StarlitSPORT Twitter-profiljainknak!

1 megjegyzés: Leave Your Comments

  1. Az én véleményem hogy ez csak egy elterelő "hadművelet" volt hogy valami oknál fogva ne játszódjon le a mérkőzés,ezzel riadalmat és pánikot keltve az emberekben!

    VálaszTörlés