Cicásan

By | 15:20:00 Leave a Comment
Mostanában nagyon sok fiatal lány preferálja a "cicás" megjelenést. Összegyűjtöttük nektek, hogy milyen téren hasonlíthattok házi kedvenceitekhez!

1.Szem:
Ariana Grande híres makeup-ja világszerte ismert és alkalmazzák örömmel. A tizennyolc éves korig terjedő korosztályban nagyon népszerű, de feltételezem, hogy az idősebbek is szívesen viselik. Ez a cicaszem egyébként az énekesnő híres védjegye. Nem kell más hozzá, csak szemhéjtus vagy szemhéjfilc és némi kézügyesség!

 



2. Ruha:
Régóta ismertek a leggingsek más néven cicanadrágok. Szerintem a lányok többsége tudja, hogy miről van szó. Hosszú, fekete, "simulós" textilnadrágok. A nem fekete színűek is cicanadrágok, de nem hiszem, hogy láttatok már rózsaszín cicusokat! Nagy a leggings divat, különféle színűeket, mintájúakat, anyagúakat és formájúkat dobtak piacra. Ennek a nadrágnak az előnye, hogy mindenkin jól áll, mert a fekete vékonyít. Így, akik nincsenek megelégedve a teltebb idomaikkal, ők is bátran hordhatják. A fekete elég cicás szín, úgyhogy bátran osonhatsz benne! Általában bő felsőkkel ízléses kombinálni.  Bármilyen lábbelivel jól mutat, legyen az sportcipő, tornacipő, balerinacipő, szandál vagy esetleg papucs.



3.Haj:
Ha már "cicás" szemet alkottunk magunknak, akkor érdemes hozzáillő hajat varázsolnunk. Ehhez a szemhez pedig valami egyszerű haj illik! Nem göndör, ugyanis az már túl sok lenne a görbülő cicaszemünkkel együtt. Leginkább a valahogyan felfogott hajhoz illik, mert akkor az arcunkon - azon belül a szemünkön- lesz a hangsúly. Még az egyenes haj is jól néz ki vele, de semmi hullámos vagy göndör! Csinálj egy cuki kontyot vagy fogd fel magasra a hajadat!


Remélem segíthettünk nektek!
Kommenteljetek és kövessetek minket a közösségi médiában!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése