Tim Collins: Egy vagány vámpír naplója

By | 15:21:00 Leave a Comment


 A héten unottan bóklásztam a könyvtárban, ugyanis két év alatt sikerült kiolvasnom szinte minden olyan könyvet, érdekelt. Megakadt a szemem egy inkább vékony könyv krémszínű borítóján. A krémszínű könyv gerincére nagy, vörös, figyelemfelkeltő betűkkel volt ráírva a címe: Egy vagány vámpír naplója.


  Ez a köny elképesztően humoros és egy kamasz vámpírfiú szemén keresztül ismerhetjük meg a vérszívók világát. Mikor a szülei átváltoztatták minden kérdés nélkül, tizenöt éves volt. Közel száz éve ennyi idős, ami azt jelenti, hogy minden új iskolájában el kell fogadtatnia magát. Pattanások, izzadás és a vér illatára növekvő szemfog. Találkozik Chloéval, és a lánynak sikerül elérnie, hogy Nigelnek megnőjenek a szemfogai a közelében. Mi ez, ha nem egy csodálatos szerelem kezdete?


  Tim Collins rövid naplóregénye más aspektusból közelíti meg a vámpírokat. Könnyed stílusú, rendkívül humoros és egészen hihető. A regényt még megfűszerezi a képzeletével, ami nagyon abszurd helyzeteket szül. 
Ha szereted a természetfeletti lényekről szóló történeteket, bátran ajánlom! A Twilight után felüdülés lesz ez a regény a könnyed hangvételével.

A könyvet meg tudjátok venni, de pdf formában is megtalálható az interneten!

Kommenteljetek és kövessetek minket a közösségi médiában!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése