Sorozatajánló: Shadowhunters

By | 13:34:00 Leave a Comment
Shadowhunters mod 
 "A Shadowhunters című sorozat története Cassandra Clare A végzet ereklyéi című regényciklusán alapul. Az események főhőse Clary Fray, aki 18. születésnapján ráébred, hogy az Árnyvadászok klánjához tartozik. Egyfajta hibrid ember, aki a démonok levadászására specializálódott. Amikor Clary édesanyját elrabolják, a lány a démonok világába kerül – próbálja megtalálni őt. Küldetésében elkíséri két árnyvadász-társ: Jace és legjobb barátja, Simon. Útjuk során tündérek, boszorkányok, vámpírok és vérfarkasok lesznek ideig-óráig társaik vagy éppen ellenségeik, miközben Cary lassan felfedezi valódi énjét, kitisztul múltja és feltárul előtte jövője is…"

  A SAJÁT véleményem a sorozatról:
  A könyvhöz nem tudom hasonlítani, mivel még nem olvastam. 
Annyira nem akarok spoilerezni, de az első rész ugyanolyan volt, mint a film eleje, csak rosszabb.
  Nem a megrendezéssel volt bajom, hanem a színészekkel. Katharine (Clary) és Dominic (Jace) az első két észben még olyan rosszul alakítottak, hogy csak na. Bár ezt leszámítva nagyon élvezhető volt
  A karakterek számomra szerethetőek és elfogadhatóak. A helyszínek és a világ is fantasztikus, na meg a természetfeletti lények is csodálatosak. A sorozatban szerelem is bőven található.
  Az első évad összesen 13 részből áll, amelyek körülbelül 43 percesek. Szerintem ez pont megfelelő hosszúság egy résznek. 

  A stáblista: Clary Fray-Katherine McNamara
Jace Wayland-Dominic SherwoodSimon Lewis-Alberto Rosende
Isabelle Lightwood-Emeraude Toubia
Alec Lightwood-Matthew Daddario
Magnus Bane-Harry Shum Jr.
Luke Garroway-Isaiah Mustafa
Valentine Morgenstern-Alan Van Sprang
Brother Jeremiah-Stephen R. Hart
Alaric-Joel Labelle
Hodge Starkweather-Jon Cor
Lydia Branwell-Stephanie Bennett
Maryse Lightwood-Nicola Correia-Damude

  Érdekességek: 
  • -Az összes színésznek el kellett olvasnia a The Mortal Instruments regényfolyamot, hogy jobban azonosulni tudjanak karaktereikkel.
  • -A The Mortal Instruments: City of Bones (2013) bukása után a stúdió elkaszálta a The Mortal Instruments: City of Ashes című folytatást. Helyette inkább televíziós sorozat formájában rebootolták a történetet.
  • -Ez Cassandra Clare regényeinek második feldolgozása. Az első a The Mortal Instruments: City of Bones című 2013-as film volt.
  • -A széria Cassandra Clare The Mortal Instruments című young-adult könyvsorozatán alapszik.
  • -A sorozat forgatási munkálatai 2015. május 25-én kezdődtek meg Torontóban, Kanadában.

  Reméljük kedvet kaptatok ahhoz, hogy megnézzétek a sorozatot.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése