Idegesítő pillanatok

By | 3:27:00 2 comments
Sziasztok!
A mai bejegyzésben 5 olyan szituációt fogok levázolni nektek, amit biztos ti is ismertek. Remélem tetszeni fog! Illetve, kommentben leírhatjátok, hogy titeket melyik idegesít a legjobban, és ne felejtsetek el feliratkozni, ha szeretnétek hasonló bejegyzéseket látni.


1, Éhezés
Mikor majdnem éhen halsz a suliban, és lemész a menzára, de nehogy azt hidd, hogy az ég megkegyelmez neked, és talán valami finom, de minimum laktató lesz a kaja. Felejtsd el! Szinte biztos lehetsz benne, hogy pont az az étel lesz, amit legjobban utálsz.

2, Iskolatáskával boltban 
Veletek is tuti fordult elő olyan, hogy suli előtt vagy után bementetek a boltban, a nagy iskolatáskátokkal. Csak egy szelet csokit akartatok venni, vagy éppen üdítőt vagy bármit, de a biztonsági őr rátok cuppant, és pont úgy követett, mintha körözött bűnözők lennétek.

3, Unatkoztok
Mikor a legjobban unjátok az életeteket, akkor nincs fent senki a facebookon, nincs senki akivel elmehetnél sétálni.

4, Mikor írnál
Az előző ellentéte. Leülsz a gép elé, hogy te most befejezed a fejezetedet/cikkedet, de ekkor rád ír 8 ember, testvéred ekkor kér meg rá, hogy segíts a házijában, anyud akkor szab rád ki 10 házimunkát, te meg csak lekapcsolod a gépet, és lemondasz arról, hogy befejezel bármi írással kapcsolatosat.

5, Van barátod/barátnőd? Hogy megy a suli?
És ez a legutálatosabb számomra. Elmész egy családi ünnepre, és 110%, hogy meg fogják kérdezni ezeket. Csak ne!

Remélem tetszett ez a bejegyzés, és egy pici együttérzést azért éreztetek! Kommentbe várom a ti idegesítő pillanataitokat is!

2 megjegyzés: Leave Your Comments