Justin Bieber: Company videóklipp

By | 12:03:00 Leave a Comment


Úgy érzem nem kell bemutatnom senkinek sem Justin Biebert. Élő példa arra, hogy hogyan juthat fel egy tini a csúcsra majd eshet a mélybe. De csak egy pár embernek sikerült eddig újra visszatornásznia magát a csúcsra, és ő közéjük tartozik.

Tavaly novemberében jelent meg immáron a harmadik albuma, ami a Purpose nevet kapta, ami magyarul csak annyit tesz hogy cél. Láthatóvá válik az album meghallgatása után, hogy kétségkívül már nem egy tininek a dalait hallgatjuk, hanem egy felnőtt, néha elveszett, de annál jobb emberét. 






Elsőként a What do you mean jelent meg, majd sorra következett a többi is. Eddig csupán két dalhoz volt, rendes videoklip, hiszen mindegyikhez van -egy-egy táncos , de itt van harmadik is. 

Még májusban írtak ki, hogy lesz videoklip, így mint én a nagy fan, állandóan azt néztem, hogy mikor érkezik. De végre itt van!

Nekem személy szerint nagyon tetszik. Nem csak azért mert csak ő van benne, hol ruhában hol nem, hanem azért mert ez olyan mintha kicsit mi is vele tarthatnánk a turnén. Olyan pillanatokat tartalmaz a videó, amiket még senki nem látott. Koncertek előtti másodpercek, nyaralások pillanatai, illetve a dal feléneklése.



Szerintem mindenképp megéri megnézi, már csak a tájak miatt is, és azért mert elég jó a zene is!

Ha tetszett a cikk, iratkozzatok fel és lájkoljatok minket facebookon!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése